Bedrijfspand reinigen

Eenmalige of periodieke reiniging

Een schoon en fris bedrijfspand draagt bij aan een professionele en representatieve uitstraling van uw onderneming. Door uw kantoor- of bedrijfspand regelmatig te laten reinigen door Rommers reinigingstechniek behoudt u de frisse en nette uitstraling en verlengt u de levensduur van de materialen.

Bedrijfspand laten reinigen

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Komt een potentiële klant voor het eerst bij u langs of staat uw bedrijfspand in het zicht bij een groot publiek? Dan wilt u dat uw pand er netjes en schoon uitziet. Rommers reinigingstechniek is de specialist in buiten reiniging en helpt u graag bij het reinigen van uw bedrijfspand.  

Vrijblijvend advies over het reinigen van uw bedrijfspand.

Een bedrijfspand reinigen is specialistisch werk. Elk pand, materiaal en wensen van de klant is weer anders. Verschillende materialen vragen namelijk om verschillende reinigingsmethoden. Ook is de methode voor reiniging afhankelijk van het type vuil. Zo kunnen vuil en stof rondom uw pand zorgen voor een stoflaag op de zonnepanelen, kan uw gevel verkleurd zijn, uw damwand vervuild zijn met lichte aanslag of kunnen uw dakgoten verstopt raken met mos en bladeren. Rommers reinigingstechniek kan deze punten reinigen en voorkomen.


Dak & gevel
reiniging experts

Vraag gratis een
offerte aan

VCA gecertificeerd

Verwijderen van
vuil, mos en graffiti

Met hydrofoberen extra
lange levensduur
Grondige reiniging, vuilvrij!

Gevel Reiniging

Reiniging methoden

Het is echter essentieel om de juiste methoden en reinigingsmiddelen te gebruiken bij gevelreiniging, afhankelijk van het type gevelmateriaal. Sommige gevels kunnen gevoelig zijn voor hoge druk of agressieve chemicaliën, waardoor ze beschadigd kunnen raken. Daarom wordt het aanbevolen om Rommers reinigingstechniek in te schakelen, wij hebben ervaring met het veilig en effectief reinigen van verschillende geveltypes.

Gevelreiniging van een bedrijfspand is belangrijk om verschillende redenen, waaronder:

  1. Representatieve uitstraling: De gevel van een bedrijfspand is het eerste wat klanten, leveranciers en bezoekers zien wanneer ze het pand naderen. Een schone en goed onderhouden gevel geeft een positieve indruk en creëert vertrouwen in het bedrijf.
  2. Onderhoud van het pand: De gevel staat bloot aan verschillende weersomstandigheden, vervuiling, roet, algen en mos. Deze kunnen na verloop van tijd de gevel aantasten en verkleuren. Reguliere gevelreiniging helpt bij het verwijderen van deze onzuiverheden en verlengt de levensduur van de gevelmaterialen.
  3. Hygiëne en gezondheid: Een vervuilde gevel kan een broedplaats zijn voor bacteriën, schimmels en algen, die de luchtkwaliteit rondom het pand negatief kunnen beïnvloeden. Gevelreiniging helpt bij het verwijderen van deze micro-organismen en draagt bij aan een gezondere werkomgeving.
  4. Waardebehoud van het pand: Een goed onderhouden gevel verhoogt de waarde van het bedrijfspand. Mocht het pand in de toekomst worden verkocht of verhuurd, dan speelt de algehele staat van het pand, inclusief de gevel, een belangrijke rol bij het bepalen van de waarde.
  5. Energie-efficiëntie: Een schone gevel bevordert de reflectie van zonlicht, waardoor de warmteafgifte aan het pand wordt verminderd. Dit kan helpen om de energiekosten te verlagen, vooral tijdens warme zomerdagen.
  6. Veiligheid: Losliggende vuilresten, algen of mossen kunnen gladde oppervlakken creëren, wat slipgevaar kan veroorzaken voor voetgangers. Door regelmatig de gevel schoon te maken, kunnen deze gevaarlijke situaties worden voorkomen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan!