Wat kost gevelreiniging?

Een schone gevel is niet alleen een lust voor het oog, het kan ook de waarde van uw pand aanzienlijk verhogen. Een vervuilde gevel kan namelijk leiden tot schade aan het metselwerk en de voegen. Dit kan niet alleen het aanzicht van het pand verminderen, maar het kan ook structurele schade veroorzaken. Door het laten reinigen van de gevel, worden vuil en aanslag verwijderd, wat de levensduur van het metselwerk verlengt. Bovendien oogt een schone gevel als nieuw en dit kan de waarde van het pand verhogen.

Bij Rommers reinigingstechniek hebben wij ervaring met verschillende soorten gevelreinigingstechnieken, zoals het gebruik van stoom of gepaste druk. Wij kiezen altijd de methode die het beste past bij het type vervuiling en het type gevel. Zo kunnen wij de gevel op de meest effectieve en veilige manier reinigen. Onze professionals hebben oog voor detail en werken met professionele apparatuur, waardoor u gegarandeerd een optimaal resultaat krijgt. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor uw pand kunnen betekenen.

Gevelreiniging al vanaf € 5,- per m2!


Dak & gevel
reiniging experts

Vraag gratis een
offerte aan

VCA gecertificeerd

Verwijderen van
vuil, mos en graffiti

Met hydrofoberen extra
lange levensduur
Grondige reiniging, vuilvrij!

Gevel Reiniging

Door tijdige reiniging van uw gevel voorkomt u permanente schade en word er bespaart op de kosten van reparatie en vervanging. De gevel van een woning of bedrijfspand heeft te maken met allerlei weersomstandigheden en vervuiling, waardoor deze na verloop van tijd vies en grauw kan worden. Als gevolg hiervan kan er schade ontstaan aan de gevel, zoals scheuren, barsten en verkleuring. Met regelmatige of periodieke gevelreiniging kan deze schade worden voorkomen en dit kan de levensduur van een gevel verlengen. Bovendien ziet uw woning of bedrijfspand er na een professionele gevelreiniging weer als nieuw uit, wat de waarde van het pand verhoogt en een positieve indruk achterlaat bij bezoekers en klanten.

Wacht daarom niet langer met het reinigen van uw gevel en schakel ons in. Onze ervaren specialisten beschikken over de juiste kennis en expertise om de juiste reinigingstechniek toe te passen voor uw specifieke gevel. Hierbij maken wij gebruik van professionele apparatuur en milieuvriendelijke werkmethodes die geen schade aan uw gevel veroorzaken. Zo bent u verzekerd van een grondige en veilige reiniging van uw gevel, waardoor deze er weer als nieuw uitziet en u nog jarenlang plezier hebt van een mooie en schone gevel.

Wij bij Rommers reinigingstechniek raden aan om de gevel eerst te reinigen en daarna te beschermen door middel van Impregneren, of Hydrofoberen waarbij de vochtwerende functie word hersteld en het behoud blijft van een langer vochtwerend resultaat.

Rommers Reinigingstechniek doet de gevelreiniging voor zowel particulieren als bedrijven. Wilt u weten of gevelreiniging voor uw object mogelijk is? Neem dan contact met ons op voor een offerte gevelreiniging!