Wat kost terrein reiniging?

Wij kunnen op meerder manieren zorgen dat uw terrein er weer als nieuw uitziet. Denk daarbij aan het stoomreinigen en vuilfrezen van uw terras of bijvoorbeeld parkeer terrein. Hiermee halen wij het vuil weg en zorgen wij ervoor dat de uw bestrating er weer schoon uitziet! Bij Rommers reinigingstechniek bent u aan het juiste adres voor het professioneel reinigen van straatwerk of een bedrijventerrein.Onze ervaren medewerkers reinigen grondig en efficiënt met behulp van de nieuwste technieken en materialen.

Terrein reiniging al vanaf € 5,- per m2!


Dak & gevel
reiniging experts

Vraag gratis een
offerte aan

VCA gecertificeerd

Verwijderen van
vuil, mos en graffiti

Met hydrofoberen extra
lange levensduur
Grondige reiniging, vuilvrij!

Terrein Reiniging

Terreinreiniging? Wij maken het schoon!

Het reinigen van uw (bedrijfs)terrein, straatwerk, terras of oprit draagt bij in waardevermeerdering van uw huis of bedrijfspand. Na het reinigen is het terrein of terras weer in topconditie! Rommers reinigingstechniek is de specialist in terras/straatwerk/terreinreiniging en houtwerk. Maar ook voor het reinigen van balkons, dakterras, bedrijventerrein en VvE terrein kunt u ook bij ons terecht! Dankzij onze uitgebreide ervaring en onze volledige specialisatie in het reinigen van terras, tegelvloer en houtwerk, kunnen wij u de allerbeste resultaten garanderen! Belangrijk om te weten is dat wij werken op een volledig milieuvriendelijke manier, wij gebruiken voor het terreinreiniging geen schadelijke schoonmaakmiddelen.

Omdat de terreinreiniging van verschillende soorten bestrating, mos en onkruid verschillende behandelingen vragen variëren de prijzen per oppervlakte. Voor een gratis en vrijblijvend advies over de reiniging van uw terras, houtwerk en bestrating kunt u telefonisch contact met ons opnemen of vraag hiernaast direct een gratis offerte aan. Wij bieden u direct een scherpe prijs!

Terreinreiniging

Een grondige reiniging van een terrein is een vorm van duurzaam onderhoud. Dit is zeker noodzakelijk. Ieder terrein zal immers vervuilen onder invloed van weersinvloeden in combinatie met luchtvervuiling. Rommers Reinigingstechniek is gespecialiseerd in terreinreiniging. Maak daarom gebruik van onze ervaring en vakkennis op dit gebied. Onze experts helpen u graag met hun vakkennis.

Wij kunnen op meerder manieren zorgen met terreinreiniging dat uw terrein er weer als nieuw uitziet. Denk daarbij aan het hogedrukreinigen en vuilfrezen van uw terras of bijvoorbeeld parkeerterrein. Hiermee halen wij het onkruid weg en zorgen wij ervoor dat het vuil van de bestrating af gehaald wordt. Na reiniging is uw straatwerk weer als nieuw!

Periodieke onderhoud terreinreiniging

Er zijn verschillende redenen waarom periodieke reiniging erg belangrijk is. Allereerst gaat het om een stukje onderhoud. Door schoonmaakwerkzaamheden regelmatig uit te voeren worden terreinen continu onderhouden en blijven ze makkelijker schoon. Daarnaast vergroot het ook de levensduur van straatwerk, een vloer of vlonder. Door periodieke schoonmaak krijgen vuil en mossen geen kans om zich te verspreiden. Tenslotte zorgt Rommers reinigingstechniek – wanneer je ervoor kiest om het uit te besteden – voor een stukje ontzorging.

Neem contact met ons ons voor een periodiek terreinreiniging!