Wat doen wij?

Bij Rommers reinigingstechniek zijn we gepassioneerd over het bieden van hoogwaardige reinigingsdiensten aan onze klanten. Al meer dan 10 jaar werken we met veel toewijding aan het reinigen en onderhouden van burger en utiliteitsbouw, bedrijfspanden en de industrie.

Ons team van ervaren professionals is opgeleid in geavanceerde technieken en methoden om de beste resultaten te behalen. We maken gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde apparatuur om elk project tot in de puntjes uit te voeren. Wij zorgen voor een professionele en efficiënte aanpak.

Milieuvriendelijk en verantwoord vinden we belangrijk. We dragen niet alleen zorg voor de wensen van onze opdrachtgevers, maar houden ook rekening met de leefomgeving.


Dak & gevel
reiniging experts

Vraag gratis een
offerte aan

VCA gecertificeerd

Verwijderen van
vuil, mos en graffiti

Met hydrofoberen extra
lange levensduur
Rommers Reinigingstechniek, Aangenaam!

De specialist op het gebied
van reiniging!

Over Rommers ReinigingRommers reinigingstechniek heeft een landelijk werkgebied. Onze vakkundige teams reinigen panden en objecten door heel Nederland en daarbuiten.

Onze kracht ligt in het bedenken en adviseren van unieke reinigingsoplossingen. Van gevelreiniging tot dakreiniging en van bruggen en sluizen tot industriële reiniging. En dat niet alleen, ook voor specialistische en complexe reinigingsvraagstukken zijn wij uw juiste partner.

Rommers reinigingstechniek levert optimale kwaliteit. Kennis, vakmanschap en het gebruik van exclusieve, hoogwaardige producten bieden een garantie voor het beste resultaat.

Heeft u een spoedopdracht die op korte termijn uitgevoerd moet worden? Dat is voor Rommers reinigingstechniek geen enkel probleem!