Industriële reiniging experts?

Succesvolle industriële reiniging hangt af van verschillende factoren. Wij vinden bij Rommers reinigingstechniek het belangrijkste dat productieprocessen snel worden hervat, terwijl er tegelijkertijd nauwkeurig en volgens de hoogste kwalitatieve normen gewerkt wordt. Daarom bespreken we voorafgaand aan de opdracht uw specifieke wensen. Op basis hiervan maken we een duidelijke planning en zetten we de juiste methoden in, zoals hogedrukreiniging, vacuumreiniging, droogijsstralen of camerainspecties. 


Dak & gevel
reiniging experts

Vraag gratis een
offerte aan

VCA gecertificeerd

Verwijderen van
vuil, mos en graffiti

Met hydrofoberen extra
lange levensduur
Voor de zwaarste vervuiling!

Industriële Reiniging

Industriële ReinigingRommers reinigingstechniek heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in diverse reinigingstechnieken. Met deskundig en ervaren personeel, moderne technieken en geavanceerde apparatuur reinigt Rommers reinigingstechniek industriële installaties. Bij bijvoorbeeld hogedrukreiniging onder een druk die varieert tussen de 100 en 2500 bar worden leidingen, opslagtanks, silo’s, destillatietorens en pijpenbundels van installaties gereinigd. Ook reactoren en vaten kunnen worden gereinigd, alsmede de oppervlaktes van delen van het terrein waarop de installaties zich bevinden. Het werken met een mobiel hogedrukreinigingssysteem heeft als voordeel dat je efficiënt, veilig en snel kunt werken.

Met waterstralen met een hoge druk is het zeer goed mogelijk om de meest uiteenlopende objecten te reinigen, te saneren of zelfs te slopen. Met hogedruk waterstralen kunnen we staal schoonstralen, bitumen verwijderen en opruwen, beton verwijderen en/of saneren en zelfs wegmarkeringen verwijderen. Uiteraard is ook graffiti verwijderen van gevels één van de veelgevraagde zaken waarvoor wij ingeschakeld worden. Hydrodemolition. Zo helpen wij overheden, gemeenten, ingenieursbureaus, de water- en wegenbouw en Rijkswaterstaat met het slopen van gewapend beton met behulp van onze hogedruk waterstralen methode.

Als innovatieve techniek voor de uitvoering van diverse verwijderings-, reinigings- en onderhoudswerkzaamheden, wordt hogedruk waterstralen steeds meer de standaard. Zo is het gebruik van water als straal- en snij-instrument zowel op het gebied van veiligheid als ecologisch minder schadelijk. De hoeveelheid schadelijke afval- of schoonmaakstoffen wordt bij het gebruik van waterstralen enorm beperkt. Rommers reinigingstechniek heeft zich in ruim 10 jaar ontwikkeld tot een krachtige, gespecialiseerde onderneming met een aantal specialismen, waaronder:

  • Betonrenovatie
  • Beton slopen en saneren: hydrodemolition
  • Slijtlagen en kunststofvloeren verwijderen
  • Gevelreiniging
  • Graffiti verwijderen
  • Mobiel-stofvrij stralen