Wat kost gevelreiniging?

Iedere gevel is anders en het reinigen van iedere gevel vergt een zorgvuldige en nauwkeurige aanpak.
Door de juiste temperatuur en waterdruk in te stellen, reinigen we de gevel zonder aantasting van de huidige gevel. Zo behoudt u het mooiste resultaat!

Gevelreiniging al vanaf € 5,- per m2!


Dak & gevel
reiniging experts

Vraag gratis een
offerte aan

VCA gecertificeerd

Verwijderen van
vuil, mos en graffiti

5 jaar garantie
op uw gevel
en/of dak

Met hydrofoberen extra
lange levensduur
Grondige reiniging, vuilvrij!

Gevel Reiniging

Gevel reiniging? Iedere gevel behoeft zijn eigen aanpak in onderhoud om te reinigen. Mos, roet, kalk en algen zijn maar enkele van de vervuilingen die zich graag vastzetten op jouw gevel. Wilt u weten wat de kosten zijn voor gevelreiniging? Neem dan contact op voor een gratis offerte op maat bij de GEVELREINIGING SPECIALIST!

Hoe pakken wij gevel reiniging aan? Gelukkig zijn er verschillende reinigingsmethodes, waardoor wij ervoor zorgen dat je gevel er weer als nieuw uit komt te zien.
Door de gevel eerst te reinigen en daarna te beschermen door middel van impregneren, herstel je zijn vochtwerende functie en behoud je een langer vochtwerend resultaat.

Rommers Reinigingstechniek doet de gevelreiniging voor zowel particulieren als bedrijven. Wilt u weten of gevelreiniging voor uw (tussen) woning mogelijk is? Neem dan contact voor een offerte gevelreiniging.