Verleng de levensduur van uw dak met professionele dakreiniging

Dakreiniging is cruciaal voor het behoud van een gezond dak. Als uw dak bedekt is met mos en vuil, kan dit leiden tot vervelende problemen zoals lekkages en schade aan uw dak.Bij Rommers reinigingstechniek bent u aan het juiste adres voor een professionele dakreiniging. Onze ervaren medewerkers reinigen uw dak grondig en efficiënt met behulp van de nieuwste technieken en materialen.

Dakreiniging al vanaf € 5,- per m2!


Dak & gevel
reiniging experts

Vraag gratis een
offerte aan

VCA gecertificeerd

Verwijderen van
vuil, mos en graffiti

Met hydrofoberen extra
lange levensduur
Uw dak, weer in originele staat!

Dak Reiniging

Dakreiniging op maat

Het kan voorkomen dat het dak van uw woning of bedrijfspand is vervuild. In veel gevallen zijn mossen of algen de boosdoener. Maar ook vogeluitwerpselen en kalk-zoutuitslag kunnen de oorzaak zijn van een vervuild dak. Rommers reinigingstechniek helpt u graag bij het uitvoeren van een vakkundige dakreiniging.

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van alle soorten daken. U haalt met Rommers Reinigingstechniek vakkennis in huis. Wij reinigen daken van vrijstaande woningen, rijtjeshuizen en bedrijfspanden. Met een professionele dakreiniging van Rommers Reinigingstechniek ziet uw dak er weer netjes, schoon en verzorgt uit.

Dakreiniging met behulp van moderne technieken

Bij het reinigen van uw dak bekijken we goed wat voor type dak (bedekking)u heeft en wat de ernst van de vervuiling is. Op basis hiervan bepalen we de techniek en of waterkracht die we gaan inzetten om uw dak te reinigen. Onder gepaste druk worden bijvoorbeeld uw dakpannen gereinigd. Doordat we de waterdruk zelf goed kunnen controleren kunnen wij uw dak optimaal reinigen.

Wanneer uw dakpannen wat ouder zijn bestaat er de kans dat uw dakpannen bros zijn geworden. Een brosse dakpan is vaak gevoelig voor lekkage en het aantrekken van vuil. In dit geval adviseren wij u om uw dakpannen te impregneren of hydrofoberen. Ook hier kunnen wij u bij helpen.

Extra opties waar u voor kunt kiezen

Bent u op zoek naar een oplossing tegen een vervuild dak? Dan kunt u er voor kiezen om uw dak vakkundig te laten impregneren met een beschermingsmiddel. Een hoogwaardige beschermlaag zorgt ervoor dat water en vuil afgestoten worden. Een hoogwaardig bescherm middel biedt een permanente oplossing tegen vuil om dat de beschermlaag er voor zorgt dat vuil minder snel kan hechten aan uw dakbedekking.

Als u kiest voor impregneren of hydrofoberen, dan dient uw dak eerst goed te worden gereinigd door Rommers Reinigingstechniek. Tijdens het reinigen van uw dak wordt al het oppervlakkige vuil schoongemaakt en worden tevens de reeds genestelde worteltjes verwijderd.

Kan je zelf een dak reinigen?

U kunt zich afvragen “waarom zou ik een bedrijf inhuren om mijn dak te reinigen?”. Het is praktisch niet mogelijk uw dak zelf te reinigen, wij raden het dan ook zeker af. Bij het reinigen van het dak zijn specialisten nodig met ervaring. Wij van Rommers Reinigingstechniek zijn gespecialiseerd in het reinigen van uw dak/dakreiniging en zijn gecertificeerd om veilig te werken. Ook zijn wij in beheer van de juiste materialen en producten die nodig zijn om het dak goed te behandelen. Om zo lang mogelijk en direct resultaat te krijgen bij het reinigen van het dak moet u dit aan een specialist overlaten.

Hoe een dak te reinigen?

Het reinigen van een dak is vakwerk. De specialisten van Rommers Reinigingstechniek hebben al jaren lang ervaring in het reinigen van daken. Met onze reinigingstechnieken reinigen wij stuk voor stuk uw dak. Dit doen wij uiterst geconcentreerd, we willen namelijk geen stukje missen. Door het gebruik van de juiste materialen en technieken werken wij snel en nauwkeurig. Al het vuil dat zich op het dak heeft vastgebeten verwijdert Rommers Reinigingstechniek vakkundig. Binnen no-time is uw dak helemaal gereinigd door Rommers Reinigingstechniek.