Referenties

Over Rommers Reinigingstechniek

Bij Rommers Reinigingstechniek zijn we gepassioneerd over het bieden van hoogwaardige reinigingsdiensten aan onze klanten. Al meer dan 10 jaar werken we met veel toewijding aan het reinigen en onderhouden van burger en utiliteitsbouw, bedrijfspanden en de industriële reiniging.

Ons team van ervaren professionals is opgeleid in geavanceerde reinigings technieken en methoden om de beste resultaten te behalen. We maken gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde apparatuur om elk project tot in de details uit te voeren. Wij zorgen voor een professionele en efficiënte aanpak.

Milieuvriendelijk en verantwoord vinden we belangrijk. We dragen niet alleen zorg voor de wensen van onze opdrachtgevers, maar houden ook rekening met de leefomgeving.

Meer informatie

Klanten over ons

 • Positive: Professionalism ,  Quality ,  Responsiveness Bedrijfspand laten reinigen. Duidelijke communicatie en komen hun afspraken na. Alles netjes uitgevoerd!

  J Maarschall Avatar J Maarschall

  Positive: Professionalism Ons huis is echt mooier geworden na de gevel- en dak reiniging. Afspraken zijn netjes op tijd nagekomen en correct uitgevoerd. Wij kijken nu met veel meer plezier naar ons schone huis.

  Ton Hermes Avatar Ton Hermes

  Super tevreden met het eind resultaat. Bedankt voor de snelle en professionele hulp. Aanrader!

  Anouk Gnade Avatar Anouk Gnade

  Rommers Reinigingstechniek is een professioneel bedrijf. Gemaakte afspraken zijn ook perfect nagekomen. Alles netjes en correct gereinigd.

  Jerome Korsten Avatar Jerome Korsten